Faciliteiten op de Sprienke

De Sprienke heeft een uitgebreid aanbod aan faciliteiten met o.a. een zwembad, een state-of-the-art-sportzaal, snoezelruimte en een aan de school verbonden revalidatiecentrum.

Leerlingen aan het spelen in het zwembad bij Mytylschool de Sprienke

Zwembad

De Sprienke beschikt over een verwarmd revalidatiebad waar leerlingen zwemles krijgen. De zwemlessen worden op uitstekende wijze verzorgd door ons team bewegen. Middels het beweegbare deel in het bad kunnen echt alle leerlingen meedoen met de zwemlessen. Daarnaast wordt er door de therapeuten van het revalidatiecentrum o.a. hydrotherapie verzorgd.  

Leerling van de glijbaan

Sportzaal

In onze sportzaal verzorgt het team bewegen alle lessen rondom gym en bewegen.  Vanuit onze visie op bewegen willen we dat alle leerlingen op maat kunnen deelnemen aan de bewegingsactiviteiten. Daartoe hebben we een uitstekend ingerichte sportzaal. Zo zijn in de sportzaal vier plafond/hijs-units aangebracht met ringenstellen, schommels en familieschommels waarmee leerlingen op verschillende niveaus kunnen klauteren en schommelen. Er kunnen diverse glijbanen worden gemaakt en er is een sportzaal breed luchtkussen. Ook maken we gebruik van digitale bewegingsfaciliteiten als de Xbox en de Wii.

Even tot rust komen in de snoezelruimte bij Mytylschool de Sprienke

Snoezelruimte

...