Home

Welkom

Uitdaging, beweging en perspectief: kinderen in de leeftijd tussen de 4 en 20 jaar bieden wij onderwijs en professionele begeleiding op maat. Wij gaan dagelijks de uitdaging aan om vanuit een constante beweging de kinderen een zo goed mogelijk perspectief te bieden.

NewsOf het nu gaat om kinderen met één of meerdere beperkingen of om langdurige zieken: ons team stelt in nauwe samenwerking met ouders een individueel programma op om de leerling zo goed mogelijk te kunnen begeleiden.

Op onze site vindt u algemene informatie, ons schoolplan en overige wetenswaardigheden. Uiteraard kunt u altijd met ons contact opnemen voor vragen: wij staan u graag te woord!Vacatures

Kijk voor meer informatie op de volgende pagina.

 

Wilt u als invaller werken?

 • Invallers
 • leerkrachten
 • Onderwijsassistenten ZML
 • Assistenten LG/MG/LZ

 • Afscheid Max Peeters

  Ik kwam binnen op de Sprienke in 2013. Ik begon de eerst twee jaar bij Anke en Jessica, na die twee jaar ging ik naar Gerdje en toen naar BTA. Ik heb op de Sprienke veel geleerd. ...Lees verder

   

  AVG

  Algemene Verordening Gegegevensbescherming

  Functionaris gegevens bescherming:

  Marion van der Horst

  Stafadviseur ICT CED groep Rotterdam

  CED-Groep | Dwerggras 30, 3068 PC  Rotterdam | 010 40 71 761

  m.vanderhorst@cedgroep.nl

   

  Security officer:

  De heer S. Sanderse, s.sanderse@desprienke.nl

  Staf ICT De Korre, 0113-229150

   

  Contact

  Mytylschool de Sprienke
  Vivaldipad 1
  4462 JA Goes
  Tel: 0113-229150
  Fax: 0113-229599
  info@desprienke.nl

  Nieuws

  Sponsoring Stedentrip

  Begin december hebben we een oproep gedaan aan landelijke en regionale stichtingen; aan ouders en aan lokale bedrijven om voor onze leerlingen in het Voortgezet Speciaal Onderwijs een werkweek en een stedentrip financieel mogelijk te maken. Wat fijn dat hieraan gehoor is gegeven!


  Rolstoelhockeydag

  Dinsdag 20 maart hadden we op de Sprienke een ‘rolstoelhockeydag’. De gymzaal was omgetoverd tot een echte ‘rolstoelhockey –arena’.
  Lees hier meer...


  Opbrengst Kerstmarkt

  Beste ouders,
  En dan nu het bericht waar we allen op wachten.
  De opbrengst van de kerstmarkt is……… € 1800,00
  We hadden 2 goede doelen, Make-A-Wish Nederland en Het Ronald McDonald Kinderfonds, die gaan we beiden blij maken met een donatie van € 900,00


  Iedereen die een bijdrage heeft geleverd aan de kerstmarkt in welke vorm dan ook heel hartelijk dank! We hebben en krijgen nog steeds heel veel positieve reacties.

  We wensen een ieder fijne liefdevolle dagen en een mooi, gezond 2018.


  Groet, de kerstcommissie


  Special Heroes Voetbal en Racerunning

  De eerste twee blokken Special Heroes van dit schooljaar zijn inmiddels achter de rug. Deelnemende leerlingen zijn bezig geweest met voetbal (door RCS uit Oost Souburg) en racerunning (door AV Delta Sport uit Zierikzee).
  Lees hier meer...


  Sponsoren werkweek, bedankt!

  Het was een fantastische week! Daar zijn we met z’n allen heel blij om. Dat die week zo georganiseerd kon worden is mede te danken aan de bedrijven die genoemd worden in het onderstaande document.

  Werkweek(DOCX)

  Geslaagd!

  Donderdagmorgen is het feest op de Sprienke. Er worden die ochtend 52 certificaten uitgereikt. De leerlingen hebben er hard voor gewerkt een feestje en felicitatie waard!

  Zie ook de lijst van geslaagden.(DOCX)  Schenking sportrolstoelen

  Donderdag 29 juni hebben we vier schitterende sportrolstoelen ontvangen van de Johan Cruyff Foundation. Deze organisatie zet zich al jarenlang in voor, onder andere, de gehandicaptensport. Ze stellen zich als doel om zoveel mogelijk mensen met een beperking aan het sporten en bewegen te krijgen.De sportrolstoelen die we hebben ontvangen kunnen we op school weer gebruiken bij de gymlessen, sportdagen, clinics etc.

  Zie ook de foto’s